Daisycon Affiliate Marketing
1 – 2 dages levering
365 dages returret
Trustpilot
Gratis fragt ved 499,-
Sikker nethandel

Blog

  1. Strik og hækling

    Oprettet d. | 2 kommentar(er)

    Læs med i vores blog om strik og hækling. Her vil vi skrive om alt muligt der har med hækling og strik, opskrifter, strikkenyheder at gøre, det kan også være billeder af nye modeller og kollektion og meget mere, gode triks og fif. Vi håber at vi med denne blok vil gøre dig mere bekendt med Hjertegarn og vores andrer produkter

    Merino uld fra Hjertegarn er en af vores meget populære strikkegarner, det er det blødeste kvalitet man kan forestille sig, rigtigt behageligt lækker strikkegarn som man kan bruge til alt indenfor denne hobby, særlig godt til de små babyer som gerne vil have blødt uld som ikke kradser. Extra fine Merino uld er absolut materialet til dem der vil have det rigtig behagelig med at gå i strik.

    Så får du også lige historien om hvor Merino kommer fra. Merinofår er verdens talrigeste fårerace, som stammer fra Spanien, racen er i dag udbredt i både Australien, New Zealand, Sydafrika og Sydamerika.

    Merino er en meget fin kvalitet, med en fibertykkelse på 17-23 micon ( 0,0001 mm )  anvendes derfor meget til finere vævede tekstiler.

    Naturlige egenskaber.

    Materialet har nogle gode naturlige egenskaber.

    Temperaturregulering: Ulden kan holde dig varm når det er koldt og kold når det er varmt.

    Svedabsobering: Materialet kan absobere fugt op til 33% af sin egenvægt uden at føles våd, derfor godt til babystrik.

    Beskytter mod svedlugt: Når ulden absorbere fugt/sved, så bliver denne bundet i uldens struktur. Sveden bliver dermed ikke ligende på huden og kommer således ikke i kontakt med de bakterier, som normalt får sveden til at lugte.

    Skriv en kommentar